Recensies

 

“Leuke praktijk!! ;)”

 

“Bij jullie wordt je gehoord en ik merk dat jullie hier ook echt iets mee doen. Dat is heel fijn! Er is een veilige sfeer! Jullie komen met veel tips en adviezen, waaruit de deskundigheid blijkt. Ga vooral zo door! Ik kan het alleen maar aanraden om bij jullie om hulp/advies te vragen als iemand dat nodig heeft”

 

 

 

 

“Professioneel en prettige begeleiding met no nonsens aanpak. Een echte aanrader!!”

 

“Prima adviezen!, Tahnee denkt mee en luistert goed.”

 

“Tahnee heeft ons met enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid goed geholpen bij ons afvaltraject. Met name de praktische toepasbaarheid van haar adviezen zijn erg fijn”

 

“Ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid bij Tahnee Lifestyle. Er wordt aandacht geschonken aan mijn persoonlijk verhaal en meegedacht over oplossingen op gebied van voeding en sport. Dit waardeer ik zeer en ik zou dan ook willen zeggen: ga zo door!”

 

“Ik heb pas een afspraak gehad en ik was zeer tevreden met deze afspraak. Ik hoop dat ook de volgende zo zijn.”

 

“Tahnee Lifestyle levert maatwerk! Luistert goed naar mijn wensen en heeft een passend schema gemaakt om mijn doel te bereiken.”

 

“rekening houdende met de eetpatronen van een kind (dus ook af en toe een snoepje of iets ongezonds) heeft Tahnee ons goed geholpen! Uiteindelijk heeft het hele gezin baat bij de tips en recepten van Tahnee!”

 

                                                                         “Niet weg gaan 😕”

 

 

“Ik wil zeggen dat ik vriendelijk ben behandeld. ik had dan wel een stagiare maar die moeten het ook leren dus goed dat dat ook gebeurd. aan de tips en dieet recepten daar kon ik wat mee, maar met zoveel dingen je moet het zelf wel willen”

 

“Ik ben tevreden zo als t nu is en gaat”

 

“Ik vind dat ik op een hele prettige manier geholpen. Ik heb echt geen tips, maar ga vooral zo door!!”

 

“Ga zo door!. Heel fijn dat je bij mij thuis kunt komen, zodat het voor mij heel erg haalbaar is. Voedingsschema biedt veel variatie. Ik kan er naar hartelust mee variëren. Het is bruikbaar en fijn dat je me ook tussendoor motiveert en ik vragen kan stellen.”

 

 

“Ik heb bij een van de behandelaren opgemerkt dat na een gemaakte afspraak om recepten en extra tips door te sturen per mail. Dat is een aandachtspunt.”

 

 

“De begeleiding hebben wij als erg prettig ervaren! Hij blijft nu keurig gelijk, hij groeit de lucht in en ziet er prachtig uit!! Tevreden klant.”

 

 

“in 2 maanden tijd ruim 6 kilo afgevallen en dat met meer eten! Een top praktijk en fijne begeleiding!”

 

 

“Door kleine aanpassingen te maken in mijn eten ben ik nog steeds aan het afvallen, het gaat niet snel maar zo kan ik wel mijn gewicht laag houden”

 

 

“Tahnee denkt mee.  Past aan waar nodig is en is altijd vriendelijk. Groet meneer en  mevrouw G.”

 

 

“Door mijn fibromyalgie heb ik dagelijks pijn. 1 maand geleden was die pijn zeker een 10, door de behandeling van jou voeding Tahnee en de chiropractor is dit nu een 5 en voel me ook nog een stuk energieker!!! ben zo blij met jullie”