Kwalitatief goede en afgestemde zorg, dat is wat u verdiend. Door de kennis, inzichten te delen en een behandeling te laten aansluiten op uw wensen en behoeften, kan dit ze zorg alleen nog maar sterker maken! Ik vind het belangrijk samen te werken met verschillende zorg professionals. Dietistenpraktijk Tahnee lifestyle werkt op verschillende locaties en met verschillende Zorg professional. Ook heeft de praktijk de contacten met praktijk ondersteuners en huisartsen.

Werk samen met de GGD Gennep & Nieuw bergen,
Daar zal ik aan huis komen bij u.

In de regio Bergen, Afferden- Siebengewald en Overloon ga ik op huisbezoek in samenwerking met de buurtzorg.

Website: www.fitland.nl

Sportcentra Fitland, Gennep
Kleermakersgroes 14,
6591 KH Gennep

——–

Sportcentra Fitland, Boxmeer
Rembrandt van Rijnstraat 28B,
5831 BB Boxmeer

——–

Sportcentra Fitland Uden
Vluchtoord 5A,
5406 XP Uden

Zou u een afspraak willen maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op. Binnen 24 uur heeft u een reactie.

Klachtenlijn
Heeft u klachten, voelt u zich niet fijn of begrepen in bepaalde situaties? Bespreek dit met de diëtist. Het is mogelijk dat wij samen uit het probleem zullen komen. Bent u ontevreden over de betaalwijze of wilt u een regeling treffen? Laat dat ook weten aan de diëtist. Samen kunnen wij zoeken naar een oplossing.

U kunt ook bij het Klachtenloket Paramedici terecht om de klachten in te dienen, die niet onderling besproken kunnen worden. Voor vragen of meer informatie:

e: info@klachtenloketparamedici.nl,
t: 030 310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur)

http://www.klachtenloketparamedici.nl/Lists/Klachtenformulier/Formulier.aspx?Source=/Lis ts/Klachtenformulier/Gereed.aspx