“Nutrion in balance, body and mind in balance”

Eigenaresse dietiste,

Ik ben Tahnee van Laere, in juli 2015 afgestudeerd als diëtiste, leefstijlcoach & gedragscoach aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb een jaar stage gelopen bij NOC*NSF, daar heb ik veel topsporters begeleid met alles wat met voeding te maken had. Ik heb het laatste half jaar van mijn studie de minor “Gedrag bij gezonde leefstijl” gevolgd, daar heb ik gewerkt met verschillende gesprekstechnieken die gedragsverandering kunnen stimuleren.

Ook heb ik de dansacademie afgerond en werk ik ruim negen jaar als dansdocent.

Om de kwaliteit van mijn praktijk te waarborgen ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dat houdt in dat ik door middel van bijscholing, congressen en wetenschappelijke ontwikkelingen mijn kennis up-to-date houdt. Daarnaast ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.

Het belangrijkste is dat mijn voeding en dieetadvies niet alleen haalbaar, praktisch of gezond is, maar het mag ook lekker zijn en makkelijk in te passen in uw dagelijks leven. Ik vind maatwerk en het zien van de persoon tijdens een consult het belangrijkste!