Puur en lekker eten: Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Iedereen heeft een bepaalde mening over voeding, dat koester ik. Juist daarom is veel mogelijk op het gebied van voeding! Ik zal als diëtist niet met het vingertje gaan wijzen en u vertellen wat u wel of niet mag doen. Samen gaan wij gaan kijken wat voor uw lichaam goed is om de focus op te leggen. Ik ben een voorstander van puur eten, lekker eten, goed zijn voor de natuur, dieren & jezelf! en ben ervan overtuigd dat het belangrijk is uw gedrag en leefstijl aan te passen en niet te gaan diëten. Uw voeding veranderen op een manier waar u zich goed bij voelt. Bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl?

Hier vindt u alle informatie over mij, mijn praktijk & overige voeding informatie. Mocht u na het bekijken van mijn website nog vragen hebben, neem gerust vrijblijvend contact op. Ik schrijf daarnaast ook een blog, deze blogs gaan over voedingtips, nieuwe wetenschappelijke onderzoeken, recepten en andere voeding & leefstijl informatie. Kom je een kijkje nemen?

Missie

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle vindt het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met de cliënt, waarbij vertrouwen voorop staat. Samen de voeding stap voor stap veranderen op een manier waarbij de cliënt zich goed voelt. Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle is ervan overtuigd dat voeding jouw medicijn kan zijn, om klachten te voorkomen of verminderen. Daarbij wordt er niet gesproken over een dieet, maar over een leefstijlverandering door middel van puur en lekker eten, wat goed is voor natuur, dier en bovenal voor jezelf!

Visie

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle streeft ernaar om voeding in te zetten als medicijn, dit door samen te werken met verschillende disciplines, als chiropractor, fysiotherapeut, huisarts en tandarts. Een lichaam is pas in balans wanneer voeding, beweging en geest op één lijn zitten. Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle vindt het daarom belangrijk om niet alleen de focus op voeding te leggen, maar op het geheel als mens en leefstijl.

Laden...