“Nutrion in balance, body and mind in balance”

Eigenaresse dietiste,

Ik ben Tahnee van Laere, in juli 2015 afgestudeerd als diëtiste, leefstijlcoach & gedragscoach aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb een jaar stage gelopen bij NOC*NSF, daar heb ik veel topsporters begeleid met alles wat met voeding te maken had. Ik heb het laatste half jaar van mijn studie de minor “Gedrag bij gezonde leefstijl” gevolgd, daar heb ik gewerkt met verschillende gesprekstechnieken die gedragsverandering kunnen stimuleren.

Ook heb ik de dansacademie afgerond en werk ik ruim negen jaar als dansdocent.

Om de kwaliteit van mijn praktijk te waarborgen ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dat houdt in dat ik door middel van bijscholing, congressen en wetenschappelijke ontwikkelingen mijn kennis up-to-date houdt. Daarnaast ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.

Het belangrijkste is dat mijn voeding en dieetadvies niet alleen haalbaar, praktisch of gezond is, maar het mag ook lekker zijn en makkelijk in te passen in uw dagelijks leven. Ik vind maatwerk en het zien van de persoon tijdens een consult het belangrijkste!

Hoi, Ik ben Jane Tiemessen en sinds deze maand help ik Tahnee in de praktijk!

Ik ben in juli afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en klaar om al mijn kennis in de praktijk te brengen! Voeding is mijn passie: ik hou van koken, meer leren over voeding, eten en mensen enthousiast maken over voedzame voeding. Ik geloof er in dat met gewone, lekkere voeding je heel van kan bereiken.

Vanaf het begin van mijn opleiding heb ik me steeds verder verdiep in gedragsverandering. Dit is cruciaal om een blijvende leefstijl verandering te bereiken. Ik zou hier tijdens mijn consulten dan ook veel aandacht voor hebben.  Ook welvaartsziektes zoals bijvoorbeeld diabetes mellitus type 2 of hart en vaatziekte vind ik ontzettend interessant. Hoe er met voeding zo veel gezondheidswinst kan worden behaald vind ik ontzettend mooi! “Let food be your medicine and your medicine be food”.  Ik krijg super veel energie als ik zie hoeveel positieve impact dit kan hebben op iemands leven.

Voor Tahnee Lifestyle werk ik twee dagen in Mill waar ik gevestigd ben in de Fit Fabrique sportschool. Een goede combi want ik ben gek van sporten. Ik doe aan krachttraining maar houd ook van hoge intensieve trainingen zoals bijvoorbeeld boksen.

Ik hoop je graag een keer te zien op mijn spreekuur!

Gezonde groet,