“Nutrion in balance, body and mind in balance”

Eigenaresse dietiste,

Ik ben Tahnee van Laere, in juli 2015 afgestudeerd als diëtiste, leefstijlcoach & gedragscoach aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb een jaar stage gelopen bij NOC*NSF, daar heb ik veel topsporters begeleid met alles wat met voeding te maken had. Ik heb het laatste half jaar van mijn studie de minor “Gedrag bij gezonde leefstijl” gevolgd, daar heb ik gewerkt met verschillende gesprekstechnieken die gedragsverandering kunnen stimuleren.

Ook heb ik de dansacademie afgerond en werk ik ruim negen jaar als dansdocent.

Om de kwaliteit van mijn praktijk te waarborgen ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dat houdt in dat ik door middel van bijscholing, congressen en wetenschappelijke ontwikkelingen mijn kennis up-to-date houdt. Daarnaast ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.

Het belangrijkste is dat mijn voeding en dieetadvies niet alleen haalbaar, praktisch of gezond is, maar het mag ook lekker zijn en makkelijk in te passen in uw dagelijks leven. Ik vind maatwerk en het zien van de persoon tijdens een consult het belangrijkste!

Diëtiste JTV Oss & Cuijk,

Ik ben Evelien Specken, 27 jaar oud en ik woon in Nijmegen samen met mijn vriend. In mijn dagelijks leven hockey ik bij NMHC in Nijmegen met veel plezier. Daarnaast kook en bak ik graag en geniet ik ervan om etentjes te organiseren.

Als diëtist ga ik graag de uitdaging aan, voor zowel kinderen als volwassenen, om voor jou een op maat gemaakt voedings- en of beweegplan te maken. Ik coach en begeleid je hierbij en kijk samen met jou waar je valkuilen en sterke kanten liggen om zo de mogelijkheden tot verandering ten opzichte van je eet- en beweeggedrag in kaart te brengen. Ik help je graag bij het ontwikkelen van een blijvende gezonde leefstijl. Al van kinds af aan heb ik een passie voor koken en bakken met veel gezonde elementen. Ik ben van mening dat iedereen gezond kan koken en kan genieten van een gezonde maaltijd. Ik deel mijn enthousiasme en creatieve adviezen over een gezonde leefstijl graag met u. Hopelijk tot snel in de praktijk!

Diëtiste JTV Rotterdam,

Ik ben Merel Visser en zal werkzaam zijn als diëtiste voor Tahnee Lifestyle op de locatie JTV Rotterdam, waar ik ook als tandartsassistente werk. Voor beide beroepen heb ik een enorme passie.

In 2006  ben ik begonnen als tandartsassistente. Hierin heb ik een hoop vaardigheden ontwikkeld en probeer ik het uiterste uit mezelf te halen. Zo ben ik bezig geweest om poetsles te geven aan basisscholen en uiteindelijk ben ik een nieuwe weg ingeslagen en opnieuw aan een opleiding begonnen.

Thuis ben ik ook altijd bezig met voeding. Ik hou ervan om te experimenteren met eten en sta dan ook vaak vele uren in mijn keuken te koken. Ik kook graag voor vrienden en familie, wekelijks eet ik dan ook met vriendinnen en kletsen we bij. Regelmatig sta ik met mijn laarzen in de modder om te (moes)tuinieren. Ik vind het ontzettend interessant hoe de natuur zich ontwikkeld en reageert op wat ik allemaal probeer te kweken. Ieder jaar probeer ik andere groenten te kweken op mijn balkon en het is steeds een verrassing of het lukt.
Ook hou ik er van om te mountainbiken, het liefst lange afstanden dwars door de natuur.