Ook begeleid ik studenten diëtetiek die een stage willen lopen in een eerste lijn praktijk. Alle studenten van Voeding en diëtetiek zijn welkom. Deze studenten worden door mij als dietist begeleid. De duur van de stage is voor mij niet zo belangrijk, het mag variëren van 4 maanden tot 1 jaar. Alles is mogelijk op stage gebied, bij mij in mijn eerste lijn praktijk. Ik heb elke half jaar plek voor 1 a 2 studenten!

VOORSTELLEN,

Onze nieuwe leuke blogsters!!

Ik ben Judith Verbaan, derdejaars studente Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. In mijn vrije tijd doe ik aan krachttraining, tekenen en schrijven en ben ik regelmatig op een feestje te vinden. Voordat ik aan de opleiding Voeding & Diëtetiek begon heb ik mijn diploma’s tot Dierenartsassistente en Fitnesstrainer behaald. In mijn leven neemt duurzaamheid en liefde voor de wereld om ons heen een hele belangrijke plek in. Zo eet ik bijvoorbeeld veganistisch, probeer ik zo min mogelijk plastic te gebruiken en werk ik volledig digitaal in plaats van op papier. Deze passie is ook terug te zien in de artikelen die ik schrijf. De combinatie tussen duurzaamheid en gezondheid vind ik een hele mooie, die ik graag met de wereld wil delen. Mijn missie is om mensen te laten inzien en ervaren hoe we gezond en gelukkig kunnen leven zonder daarmee de wereld om ons heen te schaden.


Ik ben Nina Geldens en ik ben 19 jaar. Ik volg de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN en ik zit in mijn tweede jaar. Ik vind het enorm leuk om de hele dag door met eten bezig te zijn. Ik bedenk vaak voordat ik ga slapen al wat ik de dag erna allemaal ga eten. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te maken en te proberen. Ook doe ik altijd mijn best om mijn eten zo mooi mogelijk op mijn bord te krijgen en hier daarna natuurlijk een foto van te maken 😉. Om alvast met deze passie aan de slag te kunnen ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen onder de naam Kaya&Food. Dit is allemaal nog erg pril en ik wil zeker nog veel meer leren voordat dit uit kan groeien tot een volwaardige onderneming. Maar ik wilde graag in de tussentijd alvast aan de slag!

Verder houd ik mij in het dagelijks leven bezig met hockey en krachtsport. Ik hockey al sinds ik een klein meisje ben en ik vind het nog steeds enorm tof. Krachttraining ben ik wat later mee begonnen, maar is iets wat ik graag naast het hockey doe, mits school het toelaat natuurlijk. Ik zal de komende tijd wekelijks blogs gaan schrijven voor Tahnee Lifestyle. Deze blogs zullen in het teken komen te staan van voeding en gezondheid. Hierbij kun je denken aan gezonde recepten, leuke weetjes en nieuwe producten. Het leek me enorm leuk om te gaan bloggen omdat ik voeding, gezondheid en schrijven alle drie erg leuk vind. Verder was ik al bekend met het concept van de praktijk en dit spreekt mij enorm aan! Ik heb enorm veel zin om de kennis die ik opdoe in de schoolbanken, in de praktijk te brengen en hier een creatieve draai aan te geven!


Hoi!

Adriënne van september 2018 t/m februari 2019

Ik ben Adriënne, 26 jaar en woon in Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van Voeding & Diëtetiek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Voeding is van kleins af aan al mijn passie geweest. Thuis hielp ik mijn ouders altijd met koken. Tegenwoordig probeer ik nog steeds graag veel nieuwe recepten uit en organiseer ik vaak etentjes met vrienden zodat ze het kunnen uittesten.

Mijn visie op voeding past perfect in een quote die ik onlangs tegenkwam: ‘Alles mag, maar niet elke dag’. Ik zie het als een uitdaging om buiten de bestaande kaders te denken en mensen op een creatieve manier te helpen bij een leefstijlverandering.

Ik zie deze stage met veel enthousiasme tegemoet en wil graag mijn kennis in praktijk brengen!


Hoi!

 Lieke van februari t/m  juli 2018

Ik ben Lieke Kennes een vierdejaars student Voeding & Diëtetiek aan de Hogenschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben 21 jaar en ik woon op kamers in Nijmegen.  Aankomend halfjaar ga ik stage lopen bij diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle.

Afgelopen halfjaar heb ik in Zweden gewoond en daar heb ik een minor psychologie gevolgd. Ik vind reizen ontzettend leuk en dat zal ik ook blijven doen. Er staan nog veel landen op mijn lijstje waar ik nog naar toe zou willen gaan.

Een gezonde lifestyle vind ik belangrijk voor mens en milieu. Duurzaamheid en biologisch vind ik interessante ontwikkelingen. Ik heb een voorliefde om lekker en gezond te koken. Het lezen van boeken, tijdschriften of blogs over voeding inspireert mij om nieuwe recepten uit te proberen. Sporten doe ik met plezier en regelmatig probeer ik verschillende sporten uit, zoals kickboksen, body balance of lacrosse.

Ik heb ontzettend veel zin om ervaring op te doen tijdens deze stage en dat ik mij hierna een volwaardige diëtist kan noemen!


Hallo!

Demi van september t/m februari 2018

Ik ben Demi Beeren, ik ben 21 jaar oud en ik ben bezig met het vierde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over verschillende ziekte- en gezondheidsproblemen, in relatie tot voeding. Ik vind het erg leuk dat ik die kennis kan gaan toepassen tijdens mijn stage bij Tahnee, van september 2017 t/m februari 2018. Ik kijk dan ook erg uit naar deze periode.

Ik weet namelijk zeker dat ik veel zal leren en dat ik me na afloop een volwaardig diëtist kan noemen.

In mijn vrije tijd zijn fitnessen én hardlopen mijn grootste hobby’s. Verder vind ik het erg leuk om te reizen en nieuwe culturen en keukens te ontdekken.


Hallo!

14440849_1137517422961411_7845189973979940491_nJill van februari t/m juli 2017
Ik ben Jill Moens, 21 jaar, en ik kom bij Tahnee stage lopen in de periode van februari t/m juli. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Buiten mijn opleiding om vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met voeding, zoals experimenteren in de keuken en social media.

Verder is fitnessen één van mijn hobby’s. Dit heb ik in mijn opleiding terug laten komen door het volgen van de minor “Sport and nutrition”.

Ik hoop veel te leren tijdens mijn stageperiode en ik kijk er erg naar uit om als diëtiste aan het werk te gaan bij de diëtistenpraktijk van Tahnee.


Hoi!
11899770_996469060385074_7701494341640061475_nLuc van september t/m december 2016

Ik ben Luc Schmitjes en ik ga het aankomende half jaar stage lopen bij Dietistenpraktijk Tahnee Lifestyle. Ik hoop tijdens deze periode veel te leren over het vak ‘diëtist’ en aan het eind van de periode een volwaardige diëtist te zijn. Voeding en gezondheid heeft mij altijd al bezig gehouden en het is ook een passie van mij om mensen een gezonde lifestyle aan te brengen. In mijn vrije tijd speel ik in een bandje en doe ik aan sport.

Ik voetbal en squash graag.

Ook begeleid ik studenten diëtetiek die een stage willen lopen in een eerste lijn praktijk. Alle studenten van Voeding en diëtetiek zijn welkom. Deze studenten worden door mij als dietist begeleid. De duur van de stage is voor mij niet zo belangrijk, het mag variëren van 4 maanden tot 1 jaar. Alles is mogelijk op stage gebied, bij mij in mijn eerste lijn praktijk. Ik heb elke half jaar plek voor 1 a 2 studenten!

VOORSTELLEN,

Onze nieuwe leuke blogster!

Ik ben Nina Geldens en ik ben 19 jaar. Ik volg de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN en ik zit in mijn tweede jaar. Ik vind het enorm leuk om de hele dag door met eten bezig te zijn. Ik bedenk vaak voordat ik ga slapen al wat ik de dag erna allemaal ga eten. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te maken en te proberen. Ook doe ik altijd mijn best om mijn eten zo mooi mogelijk op mijn bord te krijgen en hier daarna natuurlijk een foto van te maken 😉. Om alvast met deze passie aan de slag te kunnen ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen onder de naam Kaya&Food. Dit is allemaal nog erg pril en ik wil zeker nog veel meer leren voordat dit uit kan groeien tot een volwaardige onderneming. Maar ik wilde graag in de tussentijd alvast aan de slag!

Verder houd ik mij in het dagelijks leven bezig met hockey en krachtsport. Ik hockey al sinds ik een klein meisje ben en ik vind het nog steeds enorm tof. Krachttraining ben ik wat later mee begonnen, maar is iets wat ik graag naast het hockey doe, mits school het toelaat natuurlijk. Ik zal de komende tijd wekelijks blogs gaan schrijven voor Tahnee Lifestyle. Deze blogs zullen in het teken komen te staan van voeding en gezondheid. Hierbij kun je denken aan gezonde recepten, leuke weetjes en nieuwe producten. Het leek me enorm leuk om te gaan bloggen omdat ik voeding, gezondheid en schrijven alle drie erg leuk vind. Verder was ik al bekend met het concept van de praktijk en dit spreekt mij enorm aan! Ik heb enorm veel zin om de kennis die ik opdoe in de schoolbanken, in de praktijk te brengen en hier een creatieve draai aan te geven!

Hoi!

Adriënne van september 2018 t/m februari 2019

Ik ben Adriënne, 26 jaar en woon in Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van Voeding & Diëtetiek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Voeding is van kleins af aan al mijn passie geweest. Thuis hielp ik mijn ouders altijd met koken. Tegenwoordig probeer ik nog steeds graag veel nieuwe recepten uit en organiseer ik vaak etentjes met vrienden zodat ze het kunnen uittesten.

Mijn visie op voeding past perfect in een quote die ik onlangs tegenkwam: ‘Alles mag, maar niet elke dag’. Ik zie het als een uitdaging om buiten de bestaande kaders te denken en mensen op een creatieve manier te helpen bij een leefstijlverandering.

Ik zie deze stage met veel enthousiasme tegemoet en wil graag mijn kennis in praktijk brengen!


Hoi!

 Lieke van februari t/m  juli 2018

Ik ben Lieke Kennes een vierdejaars student Voeding & Diëtetiek aan de Hogenschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben 21 jaar en ik woon op kamers in Nijmegen.  Aankomend halfjaar ga ik stage lopen bij diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle.

Afgelopen halfjaar heb ik in Zweden gewoond en daar heb ik een minor psychologie gevolgd. Ik vind reizen ontzettend leuk en dat zal ik ook blijven doen. Er staan nog veel landen op mijn lijstje waar ik nog naar toe zou willen gaan.

Een gezonde lifestyle vind ik belangrijk voor mens en milieu. Duurzaamheid en biologisch vind ik interessante ontwikkelingen. Ik heb een voorliefde om lekker en gezond te koken. Het lezen van boeken, tijdschriften of blogs over voeding inspireert mij om nieuwe recepten uit te proberen. Sporten doe ik met plezier en regelmatig probeer ik verschillende sporten uit, zoals kickboksen, body balance of lacrosse.

Ik heb ontzettend veel zin om ervaring op te doen tijdens deze stage en dat ik mij hierna een volwaardige diëtist kan noemen!


Hallo!

Demi van september t/m februari 2018

Ik ben Demi Beeren, ik ben 21 jaar oud en ik ben bezig met het vierde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over verschillende ziekte- en gezondheidsproblemen, in relatie tot voeding. Ik vind het erg leuk dat ik die kennis kan gaan toepassen tijdens mijn stage bij Tahnee, van september 2017 t/m februari 2018. Ik kijk dan ook erg uit naar deze periode.

Ik weet namelijk zeker dat ik veel zal leren en dat ik me na afloop een volwaardig diëtist kan noemen.

In mijn vrije tijd zijn fitnessen én hardlopen mijn grootste hobby’s. Verder vind ik het erg leuk om te reizen en nieuwe culturen en keukens te ontdekken.


Hallo!

14440849_1137517422961411_7845189973979940491_nJill van februari t/m juli 2017
Ik ben Jill Moens, 21 jaar, en ik kom bij Tahnee stage lopen in de periode van februari t/m juli. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Buiten mijn opleiding om vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met voeding, zoals experimenteren in de keuken en social media.

Verder is fitnessen één van mijn hobby’s. Dit heb ik in mijn opleiding terug laten komen door het volgen van de minor “Sport and nutrition”.

Ik hoop veel te leren tijdens mijn stageperiode en ik kijk er erg naar uit om als diëtiste aan het werk te gaan bij de diëtistenpraktijk van Tahnee.


Hoi!
11899770_996469060385074_7701494341640061475_nLuc van september t/m december 2016

Ik ben Luc Schmitjes en ik ga het aankomende half jaar stage lopen bij Dietistenpraktijk Tahnee Lifestyle. Ik hoop tijdens deze periode veel te leren over het vak ‘diëtist’ en aan het eind van de periode een volwaardige diëtist te zijn. Voeding en gezondheid heeft mij altijd al bezig gehouden en het is ook een passie van mij om mensen een gezonde lifestyle aan te brengen. In mijn vrije tijd speel ik in een bandje en doe ik aan sport.

Ik voetbal en squash graag.