Kun je zware botten hebben? 

Nee haha natuurlijk niet!! Zware botten bestaan niet. Als je te zwaar bent, weeg je meer voor je lengte dan goed is voor je gezondheid. Dit heeft niets met het gewicht van je botten te maken, maar met een te veel aan lichaamsvet ( jammer he?) Ik hoor heel veel van clienten oh ik heb toch zware botten haha.

De botten van zware mensen zijn niet veel zwaarder dan die van lichtere mensen. Het is wel afhankelijk van je lengte. Het kan maar zo zijn dat het skelet van iemand van 100 kilo hetzelfde gewicht heeft als iemand van 70 kilo.

Wel kunnen sommige mensen een betere botdichtheid hebben, maar dat scheelt echt grammen met het totaal gewicht. het is vaak een leuke smoes, om jezelf goed te praten!

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.