Wil jij ook eten als een expert? (+ WINACTIE) 

Er is tegenwoordig zoveel informatie over gezonde voeding te vinden op het internet dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. De één zegt dat het gezond is om elke dag een glas wijn te drinken en de ander spreekt dat weer tegen. Daarnaast zijn er zoveel dieetboeken op de markt geschreven door fitgirls of willekeurige bekende Nederlanders. Maar wie moet je nou geloven? Waar kun je terecht met vragen? Waar vind je wetenschappelijk onderbouwde informatie over gezonde voeding? 

Als je vragen hebt over voeding kan ik iedereen aanraden om naar de diëtist te gaan, in plaats van zelf aan je voeding te gaan sleutelen en informatie op te zoeken op het internet. Wij kunnen je helpen om de juiste informatie tevoorschijn te toveren en helpen om je doel te bepalen door je leefstijl aan te passen. 

Nu kan ik mij voorstellen dat je naast onze hulp toch graag een boek zou willen hebben waarin je de juiste informatie over gezonde voeding kan vinden. Gelukkig is er een aantal diëtisten en voedingswetenschappers die een drietal boeken hebben geschreven met wetenschappelijk onderbouwde informatie, uitgelegd op een simpele manier. I am a foodie heeft namelijk het boek eet als een expert, eet als een atleet, en eet als een expert party time uitgebracht. Hierin vind je lekkere gezonde recepten, informatie over voeding, informatie over sportvoeding en gezonde feestelijke hapjes. Deze boeken zijn dus zeker diëtist approved!

Wij geven een exemplaar van het boek “Eet als een expert, party time” weg aan onze volgers. Daarmee kun je je alvast voorbereiden op de aankomende feestdagen en gezonde hapjes uitkiezen. Reageer onder dit bericht op facebook of instagram met jouw favoriete gezonde snacks. 

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.