Leev met Leef,

Verantwoorde voeding, zonder toegevoegde suikers

Dietistenpraktijk tahnee Lifestyle, Leev, biologisch,blog,food

 

Voor mijn prachtige reis naar Thailand, kreeg ik dit geweldige pakket binnen van Leev! Ik kende Leev al wat langer en kocht regelmatig producten. Ze zijn heerlijk!! Meer en meer te verkrijgen in supermarken, zelfs de trekpleister heeft een half schap vol met allemaal heerlijke Leev producten.

Wie is Leev
-100 procent biologisch
-100 procent heerlijke en eerlijke producten
-100 procent betaalbare producten

 

Dietistenpraktijk tahnee Lifestyle, Leev, biologisch,blog,food

 

Deze voeding producten zijn gezonde en natuurlijke voor iedereen. Leev wil op een eenvoudige manier de natuur laten spreken. Die bevat zoveel goeds van zichzelf, daar hoeven we eigenlijk alleen maar een verpakking omheen te doen.

 

Geen kleurstoffen, een ongewenste E-nummers, geen smaak- en conserveringsmiddelen. Daar hou ik echt van! Je proeft de smaak zoals die is. Zelfs heeft leev glutenvrije producten die geen toegevoegd suiker bevatten, die bijna alle glutenvrije producten wel bevatten, niet duur zijn en dat zijn ook alle glutenvrije producten en erg goed smaken en dat is zeker niet het geval voor de meesten glutenvrije producten. Ga is op de site kijken daar staan alle producten; https://www.leev.nu

Leev is voor iedereen, dat maakt het nog leuker. Of je nou een kind bent en zin hebt in lekker eten of dat je volwassen/ middelbare leeftijd bent, iedereen kan dit eten!!

 

Leev werkt met eerliijke ingredienten en bij voorkeur samen met kleine biologische boerderijen of bedrijven. Leev helpt mee aan een natuurlijk en gezond te leven. Makkelijk thuis te eten maar ook erg makkelijk en fijn om mee te nemen naar je werk en in mijn geval heb ik veel producten meegenomen op reis! Ideaal voor in het vliegtuig, op het strand of bij een wandeltocht.

 

Missie van Leef

“Nederland iets gezonder willen maken, daarvoor moet je klein beginnen”

Ga het zelf ervaren, en Leev met Leef!!

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.