Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Jaar super super leuk recept!!!

Lactose vrij, geen toegevoegd suiker of e-nummer. Allemaal puur eten. Je kent het wel toch, je hebt zin in wat lekkers, maar je blijft er vaak van eten of het is ongezond. Deze bounty’s zijn heerlijk, makkelijk om te maken en een gezondere keus.

Ingrediënten:
-2 eetlepels agave siroop
-3-5 handjes noten, dit mogen noten zijn die jij lekker vindt
-10 dadels
-4 eetlepels kokosolie
-150 gram kokos rasp
-200 gram pure chocolade (80-99 procent)

Doe de noten en dadels in de blender en zorg dat alles fijn is, voeg daar 2 eetlepels kokosolie aan toe en roer alles goed door elkaar heen (zodat je een samenhangend geheel hebt). Pak je cupcake vormpjes of andere vorm waar je kleine bakjes in hebt zitten en verdeel dit over alle vormpjes en druk het aan. zodat het een goede stevige bodem wordt. Doe de kokos rasp agave siroop en 2 eetlepels kokosolie samen in een kom en roer dit goed door. Dit is de 2e laag voor op de bounty’s. Druk dit mengsel goed aan en zorg dat je nog ruimte hebt voor de pure chocolade. Als laatste smelt de chocolade au bain-marie en verdeel het over de vormpjes.

Als laatste zet alle vormpjes in de vriezer en wacht een uur.

Smullen maar!!

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.