Weer een heerlijk recept!

Framboos – bananen taartjes, zijn super super lekker en je hoeft de framboos er niet in te doen. Je kan variëren met allerlei soorten fruit. Dit kan vers fruit zijn of fruit uit de vriezer. Beiden zijn heerlijk en gezond!

Ingrediënten:
-Cupcake vormpjes of een andere bakvorm om cakes/ taartjes in te maken
-2 bananen
-Fruit
-3-4 eieren

Verwarm de over op 200 graden en zet de cupcake vormpjes op de bakplaat. Doe een klein laagje fruit op de boden en prak de bananen tot een vloeibare structuur. In een andere kom de eieren en klop ze een een beetje los, voeg dan alles bij elkaar en schenk het in de cupcake vormpjes. Doe de taartjes ongeveer 15 minuten in de oven.

Je kan ze als ontbijt eten of gezellig bij de thee of koffie.

Laat je het me weten als je nog tips hebt of ze zelf gemaakt hebt?

Smakelijk!!

 

 

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.