Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

 

Jaaaa de nieuwe hype die uit Amerika komt! Ik kwam dit leuke, makkelijke en veelzijdige recept tegen via youtube. Erg lekker en het is zo gemaakt. Dit is een vervanger of om als variatie te gebruiken voor brood. De naam zegt het al; luchtig brood en het is erg luchtig en zit vol met eiwitten en vetten  (super gezond dus).

Wat heb je nodig:
-2 schalen
-spatel
-bestek

Ingredienten:
-0,5 theelepel bakpoeder
-3 eieren
-cream cheese of hüttenkäse

Hoe maak je het?;
Verwarm de oven op 180 graden. Splits de eieren en bewaar het eigeel in bak 1 en het eiwit in bak 2. Voeg de bakpoeder bij het eiwit en klop het tot een witte luchtige massa. Klopt dan het eigeel met de kaas soort die jij lekker vind (ik had hüttenkäse). Voeg dan het eiwit en eigeel samen in een kom en klop het tot een luchtige massa, als het goed samengevoegd is besmeer het beslag als bolletjes op de bakplaat die bekleed is met pakpapier. Zet ze daarna in de over voor ongeveer 15-20 minuten. Je kan ze direct eten!

 

Bewaar ze ongeveer 3 dagen in een afgesloten zakje of bakje.

 

Smullen maar!!!!

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.