Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Jaaa bij de AH te koop, voor 2,39!!

De 2 nieuwe smaken zijn,
-Mango stervrucht
-Framboos granaatappel
100% plantaardige drinkyoghurt en bron van hoogwaardige plantaardige eiwitten. in deze drinkyoghurt zijn geen kunstmatige kleurstoffen en zoetstoffen aan toegevoegd. Bevat 30% minder suiker dan in andere drinkyoghurt met een fruitsmaak (Staat dan op het pak 0% vet, maar daarvoor moet er iets in de plaats komen om het nog lekker te laten smaken; dat zijn dan zoetstoffen, suikers en kunstmatige kleurstoffen). Kijk altijd goed naar wat er bij de ingrediënten staat! Bevat calcium,vitamine B2,B12 en vitamine D.

Weetje: Gemaakt van soja. Vrij van zuivel, zit geen lactose en gluten in, mensen met een allergie of niet goed kunnen verdragen van lactose of gluten kunnen deze drinkyoghurt ook drinken! Wel kan het sporten bevatten van amandelen en hazelnoot dus kijk daar mee uit.

Via een vriendin heb ik deze drinkyoghurt kunnen proeven en op de pakken kunnen kijken wat er allemaal in zit. Het heeft een heerlijke frisse smaak, niet te zoet, heeft een dik vloeibare structuur, is echt SUPER lekker & gezond!

Tip: Lekker voor bij het ontbijt, lunch of als tussendoortje (je kan met deze drinkyoghurt ook een lekker en gezond ijsje maken voor jezelf of kinderen)

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.