Gezond, lekker en zo leuk!
Meet de leukste en lekkerste healthy hotspots van Nijmegen. Nijmegen heeft veel te bieden voor healthy people. Als ik de tijd er voor heb, of met vriendinnen gezellig even de stad in ga. Ben ik altijd wel bij een van deze hippe en leuke tentjes te vinden, voor een koffie, appeltaartje, lunch of dinner.

Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Bairro Alto,

Mijn nummer een is Bairro Alto. Midden in het centrum ligt dit mooie historische pand. Je kan hier genieten van een heerlijke verse gemaakte salade, zelf gemaakte taart en de heerlijke koffie of smoothie! Op de menukaart van Bairo vind je gezonde soepen, salades,smoothies, belegde broodjes, bananenbrood,yoghurt met muesli en noten, tosti`s en de heerlijke taartjes die op de toonbank staan. Veel van de producten waar ze mee werken zijn biologisch en huisgemaakt. Bairo staat echt bekend om de heerlijke koffie met taart, ik eet daar ook heel vaak (te vaak!) appeltaart met slagroom. Als het mooi weer is kun je een kleedje lenen en op het grasveld ertegenover gaan zitten, vooral te genieten van het mooie weer. Ook kan je bestellingen meenemen. Ga het zelf ervaren, dit is echt een aanrader!!

Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Munt,

De eerste saladebar van Nijmegen! Bij Munt draait alles om gezonde voeding, gezondheid en lekkere salades, ik kom er dan ook regelmatig. De producten waarmee ze werken is zoveel mogelijk biologisch, lokale producten en home made producten zonder geraffineerde suikers.Het werkt als volgt, je kunt voor een samengestelde salade kiezen of zelf een samenstellen, alles combinaties met diverse groenten zijn mogelijk en er is heel veel keus! Alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart van Munt vind je naast de salades gezonde sapjes, smoothies, soepen, spelt brood, hummus en zoete producten, welke heel erg lekker is, is de Healthy brownies! Echt waar voor je geld als je hier wat lekker gaat eten.Munt ligt in het centrum van Nijmegen is een erg leuk authentiek pand, je kunt ook bestellingen afhalen. Als ik naar het werk moet en heb geen zin om zelf een salade te maken of te kopen in de supermarkt, koop ik er hier een met een lekker sapje. Echt smullen, als je in Nijmegen komt is het leuk een bezoek te brengen.

Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Bagels en Beans

Een wat bekender tentje is Bagels & Beans. Ligt in een van de oudere straten van Nijmegen, de Lange Hezelstraat. Daar vind je allemaal leuke kleine winkeltjes en kan je heerlijk buiten zitten om te genieten van de zon en de mensen die rond lopen. Hier kun je overheerlijke bagels eten. Van volkoren tot tarwe vrije bagels ze hebben alles! Je kan zelf samenstellen wat je op je bagel wilt hebben, natuurlijk kun je het ook zo gezond maken als dat je zelf wilt. De producten die gebruikt worden zijn biologisch en vers!
Bagels & beans staat voor bewuste voeding en heeft speciale aandacht voor natuurlijke producten. Op de menukaart staan verder nog heerlijke smoothies, versgeperste sapjes, cheescake en de super lekkere dadeltaart.

Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Meesterproef

In de oude oude honing fabriek in Nijmegen ligt deze bijzondere en gezondere hotspot. Ze staat voor puur, vers en ambachtelijke voeding! Hier kun je echt heerlijk dineren!! Koken doen ze uitsluitend met verse, bioligische, seizoensgebonden, lokale producten. Alles wat ze maken is home made! Van paté, jam, worst tot mosterd. Een van mijn favo gerechten is pastei van bloemkool met harissa-olie!, echt de moeite waard om lekker te komen eten!

Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Sid&Liv

Deze super hippe en trendy lunchroom is ook echt een aanrader! Als je binnenkomt dan ruik je de geur al van verse producten, versgebakken brood en zelf gemaakte taartjes die op de toonbank staan. van vers gebakken scones tot muffins, ze zijn heerlijk! Je kan genieten van een ontbijt, lunch of een uitgebreide high tea. Een keer per maand wordt Sid&Liv een restaurant en kan je genieten van een drie gangen diner, hoe leuk! Alles wordt vers bereid, ze werken met biologische producten uit de regio.Je kan binnen zitten, met mooi weer kun je in het kleine tuintje een hapje eten. Het is een sfeervolle inrichting en kan de spullen in de lunchroom staan ook zelf kopen en via de webshop. Sid&Liv zit alleen gevestigd in Nijmegen, dus als je in Nijmegen weet je waar je heen kan.

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.