Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Ben jij alle foodhypes ook zo moe?, wordt je gek van alle kritische boeken en artikelen die vertellen wat je moet eten of hoe je juist niet moet eten? Hypes die komen en die gaan! Vooruitkijkend naar 2016 gaan er ook weer nieuwe foodhypes het leven in geblazen worden. Wat kunnen we gaan verwachten van 2016? Gaat iedereen totaal aan de vegetarische voeding? Of schrappen we brood helemaal uit ons voedingspatroon? Ik ben benieuwd wat ons te wachten staat in 2016.

Ontbijten de nieuwe hype!
Ontbijten is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Het gaat steeds meer een genietmoment worden. Iets wat gaat komen is het ontbijt als de nieuwe dinnerdate!! Ik heb vorige week nog een ontbijt date gehad met een vriendin. Erg leuk!

Het jaar van de peulvrucht,
ik weet het zeker en misschien ook nog wel het jaar van 2017! Peulvruchten is een goede vervanging voor vlees. We zullen meer vegetarisch gaan eten en bewuster na gaan denken over duurzaamheid, milieu en welzijn van de dieren. Vlees zal zeker niet verdwijnen, ik hoop dat de kwaliteit van vlees beter gaat worden. Ik denk dat vlees een verwennerij gaat worden! We zijn ons meer en meer bewust van onze gezondheid en zullen meer gaan variëren. Een ander alternatief zou insecten kunnen zijn, maar dat lijkt nog niet zo aantrekkelijk te zijn.

Het alles bevattende poeder??
Ik weet niet of dit zich door gaat zetten….. Er is een poeder gemaakt die alles bevat wat wij dagelijks nodig hebben; genaamd SoylentLife.

“ik heb een proefpakket gekocht, waar 5 smaken in zitten. Ben heel erg benieuwd!, blog volgt”

Met producten van SoylentLife hoef je geen uren in je keuken te staan om een gezonde maaltijd te bereiden. Een SoylentLife maaltijd maak je klaar binnen ongeveer èèn minuut. Het eten zelf is ook zo gebeurd. Begin tijd te besparen met SoylentLife. Producten van SoylentLife bevatten alle voedingsstoffen die het menselijk lichaam nodig heeft. Alle koolhydraten, proteïnen, mineralen, vetzuren en vitaminen zijn aanwezig. Zou dit echt wat zijn? Ik weet het niet zo goed….

Weetje: Dit product is de enige gecertificeerd glutenvrije Soylent. Het bedrijf wilt dat iedereen van het product kan genieten, ze geloven dat dit hun product en bedrijf speciaal maakt.

Voeding als medicijn,
jaaa daar is mijn favo!, we eten tegenwoordig al voeding tegen kleine en grote kwalen, zoals allergieën. Maar in 2016 gaat het in een groot tempo omhoog! Nu al lopen er onderzoeken naar de invloed van voeding op kanker, ADHD, autisme, reuma. (Hoop) dat we in de toekomst psychische aandoening kunnen handhaven door voeding.

Natuurlijk voeding,
Er is een grotere vraag naar natuurlijke, minder bewerkte producten. Waarbij duidelijk naar voren komt dat we allemaal willen weten welke ingrediënten het voedingsmiddel bevat. Het positieve is dat de voedingsmiddelenindustrie gedwongen zal worden om alle niet- natuurlijke ingrediënten uit het product te halen, of een alternatief te bieden. Anders zal het in mindere mate verkocht worden. Op naar 2016!!

Vet wel of niet?
Gelukkig begint het negatieve beeld van alle soorten vet af te nemen!!! Het bewustzijn van verschillende goed en minder goede bronnen van vet, zorgt ervoor dat het vetgehalte niet meer de eerste belangrijkste overweging is in de zoektocht naar gezondere producten.

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.