Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Suiker blijft suiker! We weten allemaal dat te veel suiker en geraffineerd suiker niet goed voor ons is. De boeken staan er vol van. Suiker is gewoon lekker, dat vind ik ook en zal ook niemand aanraden om geen suiker meer te eten. Het gaat om welke suiker je eet en in welke hoeveelheid.

Ik ben deze Kokosbloemsuiker tegen gekomen en dacht waauw dit moet ik proberen en gaan uitzoeken wat deze suiker doet in je lichaam. Ik ben het gaat testen en zal jullie vertellen wat ik er van vind.

De Structuur van deze suiker is een poeder vorm, heeft n lichte karamel smaak, bruin van kleur, het lost op en proeft geen stukjes suiker wat ik persoonlijk fijn vind!!

Waar kan je deze suiker kopen bij EKO plaza of natuur/ biologische winkels. De prijs voor 200 gram is 5,95

Is het nou goed of slecht? Kokosbloemsuiker is een natuurlijke suiker en word gemaakt van de biologische koklosbloesem. ​Dit is een gezondere vorm van suiker. Een groot voordeel van deze suiker is weg met de suikersdips!

Dit betekend dat deze suiker ons langer energie geeft, omdat deze suiker een lage waarde (30-35) heeft op de Glycemische index en bevat vitamines-B, magnesium, ijzer, zink en kalium. Wat ik nog het fijnste vind het is volledig ongeraffineerde suiker.

Conclusie: Het is moeilijk om suiker te vervangen in een betere suiker soort en nog moeilijker om suiker helemaal weg te laten! Dan is dit echt een aanrader!!!! Kokosbloemsuiker is een perfecte vervanger voor suiker of zoetje. Mensen die een rawfood dieet volgen kunnen dit ook gebruiken

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.