Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

 

Killerbody…. Het is net zo zorgelijk als onze welvaartsziekten en anorexia voor de (jonge) prachtige meiden die hier mee geconfronteerd worden “the killerbody trend”. Ik hoor en zie het veel om me heen, Facebook en Instagram staat er vol van & vele bekende Nederlanders gaan de uitdaging nu ook aan. Natuurlijk is het super dat je een doel hebt en een gezond lichaam wil creëeren met healthy voeding en sporten, daarbij alles uit jezelf te willen halen. Dit gaat de nieuwe obsessie worden, dit wordt de gespierde vorm van anorexia!!!!

Lieve mooie (jonge) meiden, blijf bij je zelf! Een killerbody maakt je niet (altijd) gelukkig ennnn is niet altijd goed voor je lichaam..

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.