Ik was boodschappen aan het doen in Duitland en toen kwam ik dit schatje tegen voor 0,99 euro cent.

Diëtist, afvallen, pure voeding, voedingadvies, dieet, jong en oud, Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Ik ben het gaan uitproberen en heb de verpakking is goed bekeken, mijn bevindingen,
-Het ziet er leuk uit
-Een echte snack, niet te groot en niet te klein (35 gram)
-Het is fruit (aardbei en appel) -Zit geen verzadigd vet in
-de koolhydraten die er in zitten (suikers) zijn vruchten suiker, dus afkomstig van de aardbei en appel zelf
-Zijn geen E-nummer aan toegevoegd
-Zijn geen conserveermiddelen en andere toevoegingen aan toegevoegd
-Makkelijk te openen en weer te sluiten
-100 procent vrucht -Ook geschikt voor vegetariërs, veganisten, mensen met gluten/ lactose allergie, mensen die RAW food eten.

Wat vind ik nou van deze leuk uitziende snack, In de supermarkt valt de verpakking niet goed op, je moet goed kijken om deze vruchten snack tegen te komen. Het is een zachte structuur en smaakt echt naar aardbei en appel!!

Ik werd helemaal blij toen ik dit at!, dit is een healthy snack dat kan ik jullie vertellen, het is een lekkere en niet TE zoete snack om als tussendoortje te eten (bijvoorbeeld om 16.00 uur als je trek krijgt maar te vroeg is om te gaan avond eten). Makkelijk om mee te nemen. Dit is overig ook een super snack voor kinderen!

Kortom: Zeker proberen!!

Ik heb deze snack gekocht bij de Kaufland en zal op onderzoek uit gaan of dit merk en snack ook in de Nederlandse supermarkten verkrijgbaar is.

Posted by tahneevanlaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.